Victoria’s Secret Fashion Show 2015

De Victoria’s Secret Fashion show is een show waar ik telkens opnieuw een jaar lang naar uitkijk! Het doet me dromen en het inspireert me keer op keer..!
Dit jaar vond de Fashion show plaats op 2 december in London. Praktisch ieder meisjes’ droom is om in deze show te kunnen meelopen en dit jaar liep een Belgisch opkomend model mee, namelijk de 19 jarige Yumi Lambert. She’s gorgeous! Maar mijn ultieme droom is om ooit voor deze show te kunnen maquilleren.

Na enkele beelden te hebben gezien van de show ziet het er weer veelbelovend uit! Adembenemende lingerie, de mooiste modellen en muziek van niemand minder dan beauty’s Adriana Grande en Taylor Swift, maar ook van de getalenteerde Hozier staan op het programma.

De uitzending is pas te zien op 10 december! Even benieuwd als mij? Ik tel alvast de dagen, uren en seconden af!

victoria's secret London 2015

All images © google images

lilly june lieze messiaen