Kryolan Make-up Kalender 2014

 

IMG_6479 klIeder jaar brengt Kryolan een prachtige kalender uit, soms zijn het bodypaintings, dit jaar is alles in het thema ‘Make-up is Science’, wat dan ook hun slogan is! Ieder jaar opnieuw doet Kryolan mij verbazen, hun kalenders zijn steeds opnieuw een lust voor het oog!

kryolanEen aantal weken geleden zag ik op de blog van collega Amanda (ditisons.nl) een wedstrijd om de nieuwe kalender van Kryolan te winnen. Uiteraard stond er geen haar op mijn hoofd die er aan dacht om niet deel te nemen. En nu mag ik mij dan ook een trotse bezitter noemen van de nieuwe Kryolan kalender. Daarnaast kreeg ik nog het nieuwe Kryolan magazine en 3 lipkleurtjes. Aangename verrassing!

 

De kalender is erg groot 41 x 55 cm en is gedrukt op kwalitatief zwaar, glanzend papier. Leuk om te weten is dat de Head Make-up Artist voor de Kryolan kalender de Belgische Jos Brands is!

Speciaal voor jullie maakte ik enkele foto’s van de kalender, zodat jullie kunnen meegenieten van deze schoonheid!

kryolan kalender

kryolan
kryolan kalender