B Academy – Amsterdam

B Academy in Amsterdam, ik had er al zo veel over gehoord en was wel eens benieuwd naar deze top Academy of Make-up & Hair! Vorig weekend had ik het geluk om de school – eindelijk – in levende lijve te kunnen ontdekken! Enkele van mijn vriendinnen studeren er namelijk en ik ging mee als hun model!

Als echte fashionista & make-upguru is de school een ware walhala om er – beauty – interieur ideeën op te doen. Ideaal nu ik mijn ma ke-up studio aan het inrichten ben! Alles is er strak, clean met een hoog glamour gehalte! Het interieur alleen al roept hoge verwachtingen van B Academy en ik was al meteen verkocht aan hen!

B Academy entree

B Academy

Maar niet enkel het interieur, maar ook de lessen zijn van hoogstaande kwaliteit! Ik heb er veel bijgeleerd over brushingtechnieken die ik nog niet eerder was te weten gekomen!!! Misschien moet ik in de toekomst toch ook eens wat lessen gaan volgen bij B Academy!

CYMERA_20140909_103523 (1)B Academy AmsterdamThanks Eline & Anske for bringing me there!